woensdag 25 juni 2008

Bevestiging camper

25-27ft-ext.phpVandaag de bevestiging van Tioga Tour gehad, dat de camper is geboekt. Plaatje hiernaast geeft slechts een beeld van het 2008 model. Niet dat er veel zal vernaderen, maar bij Road Bear ben je ieder jaar verzekerd van nieuwe campers en daar kunnen per jaar verschillen in zitten. Vanaf maart worden ze zo'n beetje bij de fabriek opgehaald.

We hebben dus gekozen voor de 25-27ft uitvoering. Hoewel de 21-23ft camper 25-27ft-intook voor 4 personen is, is dit net allemaal even rianter. Op dit model zit bv een slide-out, wat ontzettend scheelt als je 'm neerzet.
Er zit een luifel op (hopelijk hebben we die nodig) en naast de standaard banken zit er nog een riante zetel in. In de periode dat wij gaan is het prijsverschil trouwens te verwaarlozen.

De basis is er. De vlucht, camper en hotel SF geboekt. Alle energie kan nu worden gestopt in het samenstellen van de optimale route van San Francisco naar Denver. Ik denk trouwens dat ik iets aan de voorzichtige kant ben geweest met mijn 2500 miles pakket en dat ik dat toch maar ga wijzigen naar 3000 miles. Je rijdt snel een eind weg!

Geen opmerkingen: