donderdag 19 juni 2008

Het begint concreet te worden

Deze week hebben we ons wat concreter gebogen over de te ondernemen reis. De voorjaars schoolvakantie van 2009 in ogenschouw nemend, lijkt het de beste optie om op Woensdag 22 april 2009 te vertrekken en op zondag 17 mei 2009 terug te keren. Het zou dan mogelijk zijn om 3 weken met een camper rond te touren.

In principe heeft de route San Francisco - Denver de voorkeur in die periode. Enerzijds vanwege het klimaat (in Yellowstone is het vermoedelijk nog frisjes en zijn mogelijk nog niet alle wegen open), anderzijds hebben we in het Zuid-Westen nog niet alles gezien.

Vandaag de 1e offerte van Tioga Tours ontvangen voor de vlucht en de camper (Road Bear). We zijn immers al 331 dagen voor de terugvlucht datum, dus boeken is mogelijk.
Het lijkt ons leuk om Opa & Oma Verburgt mee te nemen. Extra kosten zitten hem met name in de vlucht. Camper en Hotelkamers zijn toch al 4-persoons. Waarschijnlijk een 'once in a lifetime' ervaring voor ze om eens over de plas te kijken.
Vanavond hebben we het aan ze voorgelegd en ze reageerden heel enthousiast. Oma zit alleen in over het feit dat haar Engels zich beperkt tot een viertal woorden: "I want a dress".

Nu eerst zaak om alles dicht te timmeren op ons werk, zodat we snel tot boeken over kunnen gaan. Daarna wordt het tijd om ons op de route te storten.

Geen opmerkingen: