donderdag 25 september 2008

Camping grounds boekingen, deel 3

rubyesinnIn de afgelopen weken is het rijtje camping grounds die geboekt konden worden gecompleteerd met de volgende locaties.

Op 7 mei staan we weer voor 1 nacht op bekende grond; Ruby's Inn campingground bij de ingang van Bryce NP. thousand-lakes

De dag erna, 8 mei, rijden we naar Capitol Reef NP en hebben we een plekje gereserveerd op Thousand Lakes RV Park. De naam  belooft in ieder geval een prachtige plek. We zullen het allemaal meemaken.

Volgende maand kunnen nog de campinggrounds in Morro Bay SP en Sequoia NP worden vastgelegd en in januari nog de camping voor Zion NP.

In Durango staan we op 12 mei op United Camground, maar volgens de beheerder is reserveren voor mei echt niet nodig. Dat laten we dan dus maar zo.

2 opmerkingen:

Monique zei

Hoi Bauke en Agnes,

Ik zit net nog eens goed naar jullie reserveringen te kijken. Ik zie nu dat we een dag of vier volledig gelijk opgaan!

Ook wij hebben gereserveerd voor Canyonlands Campground in Moab voor 9, 10 en 11 mei en rijden op 12 mei naar United Campground in Durango.

Grappig! Misschien kunnen we eens een keer met z'n allen barbequen of gaan eten of zo.

Hebben jullie trouwens gebeld met United Campground? Ik wilde ook nog gaan reserveren, wij willen drie nachten, maar twijfel nu of dat dan wel hoeft ...

Groetjes,
Monique (Nieuwenoord)

lilian Ries zei

Hallo Bauke en Agnes,
ff kijken of de berichtjes doorkomen.
leuk om te zien waar jullie allemaal naar toe gaan en gaan zien.

Groeten Lilian en Ries.