zondag 7 september 2008

Hotel Las Vegas

IJs en Hitte dienende rijden wij op 30 april 2009 Las Vegas binnen. Onze ervaring van 2007 heeft ons geleerd dat je echt midden in dit circus (de "Strip dus") moet zitten om met volle teugen van de hectiek te kunnen genieten.
Dus toch maar weer de camper 2 dagen aan de kant schuiven om ons te dompelen in de luxe van een groot thema-hotel,

Vorige keer zaten we wat in Circus-Circus, wat meer aan het eind van de Strip (lees: goedkoper). Dit keer gaan we voor de wat luxere variant, het MGM Grand Hotel.
Dit hotel is meer centraal op de Strip gelegen. Zie dit kaartje.

mgm-grand-hotel In het algemeen is het zo dat boeken voor een kamer in Las Vegas goedkoper is, hoe eerder je boekt. Mochten er niet al teveel symposia zijn, dan kunnen aanbiedingen wel wat voordeel opleveren. Het advies is dan ook om gewoon te boeken en je boeking om te zetten als er voordeel is te behalen. Wij hebben rechtstreeks bij het hotel geboekt en dan is annuleren tot 2 dagen ervoor kosteloos. Een klein voordeeltje viel er nu al te behalen. $25 retour in Bar en restaurant en 2 voor 1 in de Spa.

De kamer die we hebben geboekt is een 4-persoons kamer (2 Queens bedden) in de Grand Tower. Blijft natuurlijk een belevenis zo'n hotel!

Geen opmerkingen: