maandag 12 januari 2009

Nog 100 dagen!

DSC_1755 Inmiddels zijn alle feestdagen weer achter de rug en is 2009 koud begonnen.
Met als voordeel dat we heerlijk konden schaatsen en prachtige plaatjes konden schieten.
Ook zijn we weer een stapje dichter bij onze reis gekomen. Vandaag is het op de kop af nog 100 dagen voordat we in het vliegtuig stappen.

Voor wat betreft de reis zijn we de afgelopen 2 maanden van start gegaan met het zetten van de puntjes op de i.

Allereerst de verleiding niet kunnen weerstaan om gebruik te maken van een superaanbieding van de luchthaven Schiphol.
Volgens de aanbieding zou je je auto daar tot 20 april voor max 22 dagen kunnen parkeren voor 5 euro. Voor dat geringe bedrag zijn we niet afhankelijk van halers en brengers.
Nu gaan we weliswaar pas op 26 april weg en gaan we ook langer dan 22 dagen, maar de website accepteert de reservering gewoon voor 5 euro.
Lijkt mij een foutje in haar reserveringssysteem, maar het heeft ons niet belet om 2 zion-campgroundplekjes te reserveren.

Vanaf januari kon Zion Canyon Campground worden geboekt. Op 6 mei 2009 zullen we daar 1 nachtje doorbrengen onderweg van Page naar Bryce. De camping is een oude bekende, want in 2007 stonden we daar ook al.

Buiten de campings die we niet kunnen reserveren zijn er nu nog 2 plaatsen die wel gereserveerd kunnen worden, maar niet echt nodig zijn (Durango en in Black Canyon of the Gunnisson NP), dus eigenlijk is het camping gedeelte zo goed als afgerond. Ik wil nog wel de route voor 1 dag een stukje aanpassen, dus 1 camping zal dan voor 1 nachtje moeten worden gewijzigd. Meer hierover (en de details) een volgende keer.

Geen opmerkingen: