zondag 25 januari 2009

Het eerste puntje op de i

Om te beginnen lijkt er uitsluitsel te zijn over het parkeren op schiphol, zoals in mijn vorige post beschreven.
Het blijkt dat er in ieder geval intern op Schiphol geen tijdslimiet was gesteld aan de aktie en dat de eerste 1000 boekingen met dit aanbod zouden worden beloond. De bevestiging is bindend. Mazzeltje dus.

bungalow_king In Las Vegas blijkt de crisis toch ook enigszins toe te slaan, want de aanbiedingen vliegen je daar om de oren. Zo ook voor het MGM-grand, waar we al een standaardkamer voor 4 personen hadden geboekt.
Met 1 belletje de bestaande boeking kunnen omzetten naar 1 van de aanbiedingen, waardoor we nu 2 luxe Bungalow King Suites hebben en ook nog eens ruim $100 besparen. Dat is pas zaken doen!
Uiteraard kunnen we nog steeds kosteloos annuleren, zodat we rustig kunnen wachten op misschien nog betere deals!

IMG_0118 Omdat Agnes toch wel heel graag nog een keer naar Alcatraz wil, hebben we eens naar de mogelijkheden gekeken hoe dat in het programma zou passen.
Meest ideaal zou de avondtour op de dag van aankomst zijn, maar die blijkt helaas op die woensdag niet aanwezig te zijn. Derhalve de early-bird tour op donderdagmorgen 23 april geboekt bij Alcatraz tours. We zullen die dag toch wel vroeg wakker zijn.
Om 09:00 uur vertrekken we, zodat we vermoedelijk rond het middaguur weer terug zullen zijn om dan nog de rest van de dag Downtown door te kunnen brengen.

Geen opmerkingen: