vrijdag 6 februari 2009

Soms zit het tegen…

Niet dramatisch, maar we hadden toch wel heel graag naar The Wave in Arizona gegaan.
Dit fraaie rotslandschap mag je niet zomaar inlopen. Voor iedere dag worden 20 zogenaamde permits verloot. Je kan je voor $5 aan die loting meedoen, maar ja… de kans is natuurlijk niet zo groot. Ook wij visten helaas achter het net, maar gelukkig zijn er goede alternatieven nabij Page te vinden.

antelope-canyonDerhalve de Upper Antelope Canyon tour geboekt bij Roger Ekis. Om optimaal van al het moois te kunnen genieten is het de tour van 11:30 uur geworden, als de zon mooi de Canyon binnenvalt. Aangezien Opa Jan en ikzelf het vermoedelijk wel leuk vinden om op ons gemak plaatjes te schieten heb ik voor ons 2 de langere Photographic Tour geboekt en voor Oma Truus en Agnes de standaard tour. Beide vertrekken op hetzelfde tijdstip. Voor een goed foto-resultaat is het trouwens wel vereist om een driepoot mee te nemen en een camera die qua belichting goed is in te stellen.
Volgens de tour-organisatie zou er een shuttle rijden tussen onze camping en de plek van vertrek, dus dat zou mooi uitkomen.

Ook nog een kleine wijziging in de route aangebracht. In Moab blijven we nu ipv van 3 nachten 2 nachten en in Durango is er een nachtje aan vast geplakt (nu dus 2 nachten). Komt ons iets beter uit.

Tenslotte blijken onze vluchttijden ook vreselijk gewijzigd te zijn. Op de terugweg vertrekken we 10 minuten later en komen we dus ook 10 minuten later aan op Schiphol. Zo maar gratis en voor niets is onze vakantie dus met 10 minuten verlengd! Hoera!

Geen opmerkingen: