maandag 20 april 2009

Inpakken

Het afgelopen weekend zijn we dan maar zo zoetjes aan de spullen bij elkaar gaan zoeken. De inpaklijst was voorhanden (van 2007), zodat we niks kunnen vergeten. Probleem is alleen het klimaat. Het kan alle kanten op, dus er moet toch iets meer in de koffer dan korte broeken en shirtjes. Aan de andere DSC_1973kant zullen we vast wel weer wat hamsteren in één of andere outlet, dus we zullen echt niet zonder komen te zitten. Agnes heeft in ieder geval haar ouders een handje geholpen om weer het nodige uit te pakken. 12 shirtjes, 7 korte broeken, 5 rokjes, 4 truien, etc is toch echt teveel Truus!

Etenswaren gaan niet mee, maar er wordt toch een uitzondering gemaakt voor een pak hagelslag en een stuk vacuum verpakte kaas. Ik kan mij nog herinneren dat het niet mee viel om een lekker stukje kaas te bemachtigen.

In mijn enthousiasme dacht ik het allemaal met 1 koffer à 23kg te redden (arbowet in de US), maar ook voor mij viel dat tegen. Zonder veel moeite zat ik al gauw op 27 kg (allemaal door extra dingetjes voor algemeen nut natuurlijk!). Om verder maar niet al te moeilijk te doen nemen we dan maar een extra koffer/tas mee. Die komt ook best wel weer gevuld terug.

Morgenavond zoeken we de laatste spulletjes bij elkaar en dan kunnen we woensdag op tijd vertrekken. We hebben een hekel aan haasten en je weet ook nooit hoe druk het in de spits zal zijn.

Nu al hebben we het idee dat we vele volgers op deze blog zullen hebben, dus we gaan natuurlijk onze uiterste best doen om ons reisverslag up-to-date te houden de komende weken. Met veel plezier zullen we ook alle reacties lezen. Houden we toch wat gesprekstof als we ruim 3 weken met z’n vieren in zo’n hut rondtoeren!

11 opmerkingen:

Niels zei

Nu komt het toch wel heel dichtbij! Ik moet telkens toch weer terugdenken aan de geweldige vakantie die we de vorige keer hebben gehad en dan begint het ook meteen wel weer behoorlijk te kriebelen. Ik wens jullie allemaal heul veul plezier en kijk je ogen uit. Nu zal dat waarschijnlijk niet al te veel moeite kosten met zo'n programma voor de boeg, maar het is voorbij voor je het weet! Genieten dus. X Niels

Monique zei

Ook hier staan de koffers klaar, elke dag komt er meer bij. De hoeveelheid kleren van Truus komt me bekend voor, ik ben ook altijd bang dat ik te weinig mee heb.

En ja, veel algemeen nut én veel etens/snoepgerei voor de friends in California!

We wensen jullie een goede reis! Geniet van San Francisco en doe Aldie alvast de groeten van ons.

CU 'round!

Hilda en Gerard zei

Jullie staan er goed voor en ik zou best mee willen!

Vergeet geen zonnebrand, gisteren was het 38 graden in LA.

Heel veel plezier!

Hilda en Gerard

Ria vanuit een zonnig Brabant zei

Wat een heerlijk vooruitzicht! Bijna vier weken rondtoeren door Amerika. En wat een geweldige voorbereiding, dat kan niemand jullie verbeteren.
Heeeel veeeel plezier!

May-La zei

Lieve Agnes en Bauke,

Ook via deze weg wil ik jullie heel veel plezier en geluk wensen deze aankomende 4 weken! Geniet ervan met z'n viertjes!

Liefs,
May-La

Marjan (hekkie) zei

Hallo Bauke,

Het is bijna zover voor jullie. Wij zitten nu in Page en hebben goede wifiverbinding vandaar dit bericht. Het is prachtig weer dus dat hebben jullie alvast mee. Zal spannend worden voor je schoonouders.!
Veel plezier en misschien zien we elkaar nog ergens onderweg. Ik zal proberen jullie te blijven volgen.

Groetjes Marjan

Marjolein zei

Hai lieve B,A,O en O,
Als het goed is zitten jullie nu op het vliegveld. Jullie zullen er wel héél veel zin in hebben.
Geniet er lekker van! Ik zal jullie blog blijven volgen.

Dikke zoen,
Petitje

Bianca (jerbia) zei

Als het goed is hangen jullie nu ergens boven de grote plas! Ik hoop dat de vlucht voorspoedig verloopt.

Ik kijk uit naar jullie reisverslagen!

Groetjes,
Bianca

Hans en Tonny zei

Hallo viertjes.

De hele dag ben ik met mijn gedachte bij jullie.
Ik hoop dat jullie vakantie een geweldig avontuur mag worden.
Als het aan de voorbereiding ligt kan het ook niet missen.
Wij houden jullie verslagen in de gaten.

Nogmaals... Heel veel plezier !!!

Hans en Tonny

Chrisje zei

Dag Lieve Opa, Oma, Agnes en Bauke!
Heel veel plezier daar in het verre Amerika. Ik heb laatst nog de dvd van Bassie en Adriaan in Amerika gekeken en er zitten toch echt een paar liedjes op die jullie zeker moeten leren hoor! Las Vegas en nog een paar andere tussenstops zitten er ook bij op die dvd, dus het is op jullie van toepassing! Kijk maar eens op Youtube!

Doe voorzichtig en geniet!
Hele dikke kus vanuit Brugge.

x Chrisje

Lilian en Ries zei

HALLO ALLEMAAL,
HOE IS HET MET DE JET-LEG?
Al een beetje geslapen, reis allemaal goed gegaan?
nog lekker tax free geshopt?
veel plezier geniet er van.
Lilian en Ries