zaterdag 16 mei 2009

Dag 24: Denver

Mostly_Sunny 25 graden

Afstand: 10 miles

Als ze hier het weer afkondigen, dan is het voor de volgende 10 minuten. Het kan nogal plotseling omslaan. Vanuit de camping wordt dan ook geadviseerd om bijvoorbeeld niet weg te gaan met uitgeklapt zonnescherm.

Afgelopen nacht begon het dan ook opeens te woeien. En niet zo'n beetje ook. De camper stond er behoorlijk van te schudden. Vanmorgen was er niets meer van te merken. Blauwe lucht, konijntje door het gras; echt Teletubbies weer.

Zoals gisteren al vermeld is Dakota Ridge een boven-modale camping. Het sanitair is prachtig en dus ook erg schoon. Het blijft ook vrij schoon omdat je bijna geen Amerikaan er gebruik van ziet maken. Ze klooien allemaal maar wat aan in hun eigen hut.

DSCN1684 Tsja, en wat doe je dan zo'n laatste dag? Shoppen natuurlijk!
Nou wil het vreselijke toeval (nou ja...), dat er een erg grote shopping mall met outlet-winkels hier op een paar miles afstand van de camping ligt; Colorado Mills.
En dan moet je niet denken aan groot, maar aan giga-groot!

DSCN1696 Aangezien het brood op was hadden we zelfs een goed excuus om deze laatste dag met een Amerikaans ontbijt af te sluiten. 
Bij Mimis Restaurant vlak bij de Shopping Mall gingen we ons te buiten aan heerlijke French Toast met verse blueberries en aardbeien en een gebakken ei met bacon.

DSCN1700 En toen was het tijd om de Amerikaanse economie weer aan te slingeren. Alsof we de afgelopen 3 weken nog geen winkel hadden gezien werd er ingeslagen. Toch ook maar even een extra tas gekocht voor de terugweg. Truus slaagde gelukkig ook voor een jas, na de afgelopen 3 weken tevergeefs alle winkels in het Zuid-Westen te hebben afgestruind.

DSCN1710 Na nog niet de helft van Colorado Mills te hebben gezien moesten we helaas er vandoor (goh, echt jammer hoor!). Op de camping moest er namelijk nog even Propaangas worden afgetankt in de camper en dat kon maar tot 5 uur. Al met al niet veel verbruikt, ging voor ongeveer $20 in.

Het onvermijdelijke kwam toen toch op de hoek kijken; DSCN1714tijd om de koffers te pakken. Maar goed, ook daar sloegen we ons dapper door heen en met het nodige passen en persen ging alles erin. Geen spijt van die extra ingekochte tas.

Voor het eten vanavond waren er nog genoeg kliekjes. Barbecue aangestoken en al het dode vlees wat nog aan boord was erop gegooid. We zullen het missen! 

7 opmerkingen:

Monique zei

Ha buurtjes,

Ik word altijd zó onzettend verdrietig van die laatste dag he? Alleen het idee al dat ik die camper weer af moet staan, brrr ....

Voor jullie morgen een hele goede terugreis gewenst. Doe ze daar bij RB maar vast de groeten en zeg maar op de camping dat we eraan gaan komen!

Liefs uit Buena Vista,

Monique en de rest

Albertje Kretiek Himself zei

Hallo vakantiegangers aan deze kant van de plas.

Ikkus wens gullie een mooie en voorspoedige terug reis.

ps laat truus rechts zitte deze keer anders knijpt ze de piloot in zijn schouder steeds.

Albertje Kretiek Himself

May-La zei

Hoi allemaal,

Allereerst heel erg bedankt voor jullie kaartje!

Ik heb jullie met veel plezier gevolgd, maar aan alles komt een einde..
Het was in iedergeval een prachtige reis voor jullie!

Een hele fijne terugreis en tot snel!

Liefs,
May-La

MattRob zei

Een hele fijne terugreis. Aan de ene kant altijd een beetje 'treurig', aan de andere kant ook altijd wel weer beetje lekker om terug naar huis te gaan !

Bep en Eef zei

Hoi lieve vakantie gangers aan alles komt een eind .De laatste dag lekker (genoten )van de shoppingmol klieken opgemaakt.
Koffers gepakt,maar jullie kunnen terug kijken op een hele mooie reis,wij hebben genoten van je leuke verhalen en wensen jullie een goede thuisreis.

Groeten en een kus van Bep en Eef

Martin zei

Een top vakantie dus! Succes met de vliegreis zo en we zien jullie wel weer verschijnen in NL!

Tot van de week

kus

Marjolein zei

Lieve vakantiegangers,
Wat hebben jullie een prachtreis gemaakt. Op dit moment zitten jullie in het vliegtuig en helaas worden jullie in Nederland niet verwelkomt met een zonnetje. Aan alles komt een eind maar nu kunnen jullie met een glimlach terug kijken op deze mooie weken. Gelukkig zijn er vele foto`s waar jullie van kunnen genieten. Ik ben ook zeer benieuwd naar jullie verdere verhalen. Tot strakjes en nog een hele dikke zoen voor jullie alle vier.
XxX Petit