zondag 17 mei 2009

Dag 26: Detroit - Thuis

Rain15 graden

 

DSCN1746 De overstap in Detroit ging erg soepel. Ook daar met een treintje van de ene gate naar de andere en bijna gelijk aan boord van vlucht NW48.
Ook deze vlucht was bijna volle bak, maar we hadden mooie plekjes met 2x 2 stoelen naast elkaar.
Ondanks de personal video die beschikbaar was deden we alle 4 maar even onze ogen dicht, dus ook deze vlucht vloog letterlijk en figuurlijk voorbij.
Iets voor schema stonden we omstreeks 11:00 uur aan de gate.

IMG_1329 Ook een brenger was dat onze koffers vooraan op de band stonden. Toen ook de laatste hobbel (douane) probleemloos werd genomen, waren we blij verrast Bram & Marjolein als ontvangst commitee te zien staan. Leuke verrassing.

Bij het uitrijden van de auto bij lang parkeren was het nog even schrikken. Voor Truus en Jan gingen de bomen niet open. Inrijden was goed gegaan op Agnes d'r verlopen creditcard, maar uitrijden dus niet. Bij het loket werd op vertoon van de creditcard echter zonder problemen een uitrijkaart verstrekt.

Wel weer even wennen dat vaderlandse druilerige weer, maar ook wel weer heel lekker om thuis te komen na een supervakantie.

Eens even evalueren:

In 22 dagen hebben we 2600 miles (4185km) gereden door 5 US-states (California, Arizona, Nevada, Utah en Colorado)
De camper nam ruim 305 gallon (1155 liter) tot zich en verbruikte zo'n liter benzine per 3,6 km. De gemiddelde bezineprijs was $2.41 per Gallon (ongeveer 0,64 cent per liter).

Het weer was de afgelopen 25 dagen super. Meestal tussen de 25 en 30 graden en alleen de eerste paar dagen wat frisser. Op de laatste avond na hebben we het volledig droog gehouden. Wel waren de avonden en nachten vaak wat frisser of zelfs koud.

Er werd veel op de gevoelige plaat vastgelegd, heel veel zelfs. Ruim 2800 foto's werden verzameld en we hebben ook nog ongeveer 3 uur gefilmd. Het zal niet meevallen om dat tot een behapbare portie terug te brengen.

DSC_3125 Daarnaast werd deze blog gedurende onze trip ruim 2100 keer bekeken, met als uitschieter 126 kijkers op zondag 26 april. Zeker een regenachtige dag geweest in Nederland.
Een vast ochtend ritueel was voor ons iedere morgen om de reakties op de blog te lezen. Leuk om deze vaak meelevende en humoristische stukjes te lezen. Bedankt iedereen!

Wij zullen in ieder geval nog vaak denken aan deze onvergetelijke vakantie met Jan en Truus. 

8 opmerkingen:

Chrisje zei

Fijn om te lezen dat jullie weer veilig en wel thuis zijn!
Ik ben heel benieuwd naar de foto's en verhalen en kijk er ook naar uit jullie weer te zien.

Dikke kus Chrisje

Marja zei

Iedere dag heb ik met veel jullie weblog gelezen. En er zelfs ook nog wat tips uitgehaald voor onze eigen vakantie straks.
Je schrijft erg leuk, zo leuk dat ik ook het verslag van 2007 maar gelezen heb.
Groetjes Marja

Monique zei

Ik heb genoten van jullie blog én nog veel meer van jullie gezelschap!

CU soon!

Liefs,
Monique (en de rest)

Bep en Eef zei

Fijn dat jullie heel thuis zijn ,wij hebben genoten van je verslagen en nu weer de echte wereld in.

Groetjes Bep en Eef

Coby, Ingeborg, Martin en Erwin zei

Hi,

We hebben jullie met veel plezier gevolgd. De eerste weken iets minder vaak omdat we zelf aan het genieten waren van onze vakantie. De laatste dagen iets regelmatiger.

Groetjes,
Coby, Ingeborg, Martin en Erwin

Marcel en Sandra zei

Ook wij hebben iedere dag minutenlang genoten van jullie blog. Mede dankzij het schrijftalent van Bauke was het iedere dag (voor ons een vroege avond ritueel) weer heerlijk om alle belevenissen in geuren en kleuren gewaar te worden. En Bauke, als het toch ooit journalistiek was geworden, was het zeker een glansrijke carrière geworden;-). En natuurlijk zouden de verhalen nooit geweest zijn zoals ze zijn, zonder de belevenissen van Agnes, Truus en Jan én alle prachtige foto's.
Xz

Colette zei

Heb erg gelachen om de blog, kan niet wachten op de volgende trip! wat denken jullie van een trip van de oost naar de west kust? en dan een stukje door Canada, langs ons?
Wij waren even twee uur van elkaar verwijderd toen jullie op Detroit waren!
liefs! Colette

Anoniem zei

huh.. bookmarked thoughts )